Warme maaltijden

Al jaren lang voorzien wij vele bedrijven en particulieren dagelijks van de belangrijkste bouwsteen van productiviteit in de avonduren. Elke dag hebben we een andere overwerkmaaltijd op het menu staan. Dit varieert van een lekker stuk vlees/vis, aardappels en groente naar pasta of een ambachtelijk bereide stamppot.

MENU’S
Allen geserveerd met gekookte aardappels + jus / gebakken aardappeltjes / gebakken krielen / verse friet, salade en groente.

  • Schnitzelmenu
  • Boerenschnitzelmenu
  • Hawaïschnitzelmenu
  • Runderhamburgersmenu (ui/champignons)
  • Speklappenmenu (ui/champignons)
  • Ballengehaktmenu (ui/champignons)
  • Kipburgersmenu (ui/champignons)
  • Kipspiezenmenu (satésaus)
  • ½ Haanmenu
  • Kipsatémenu
  • Varkenshaassatémenu
  • Varkenshaasmenu
  • Biefstukmenu
  • Karbonademenu
  • Spareribsmenu
  • Shoarmamenu
  • Loempiamenu
  • Pitstopburgermenu
  • Zalmspiezenmenu
  • Gebakken Kabeljauwmenu

 

+ champignon-, peper, Stroganoff-, jacht- en zigeunersaus.

 

Nasi / Bami schotel (inclusief satévlees en toebehoren)

Stampotten met spek / worst (boerenkool / hutspot / zuurkool)